ANTALYA / MANAVGAT - Toros Ortaokulu

May

KÜÇÜK FUTSAL ERKEK TAKIMI YARI FİNALDE!

May

ÇEDES kapsamında Eğitim Öğretim Yılı boyunca ele alınan aylık temalarda oluşan çalışmalarla hazırlanan ve tüm okullarımızın katıldığı Resim Sergisi, Kaymakamımız Sayın Adil KARATAŞ beyefendinin katılımıyla Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşti. ÇEDES projesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklığında gerçekleşmeşmiştir. Serginin hazırlanmasında emeği geçen öğrenci, öğretmen ve okul idarecilerine teşekkür ederiz.

May

Okul sporları Yıldız kızlar ritmik jimnastik müsabakalarında Ritmik Jimnastik kız takımımız Melek AYDEMİR,Ecrin Miraç YAĞAN,Zeynep Ezgi POYRAZ  Türkiye BİRİNCİSİ olmuştur.Tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ  "Metaverse ve Gelecekteki Yenilikleri" söyleşimize Sayın Dr.İbrahim Halil EFENDİOĞLU'nun katılımıyla okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik.Emeği geçen Fen bilimlerimleri öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ  "Metaverse ve Gelecekteki Yenilikler" konulu söyleşimize Sayın Dr.İbrahim Halil Efendioğlu davetlidir.3 Mayıs Cuma okulumuz konferans salonun saat 14.00 da 5. ve 7. Öğrencilerimizle buluşacaktır.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Nisan Ayı kazanımı Mısra Ezberleme yarışmasında 6G sınıfı öğrencimiz Nazife Gizem TAŞ 1. olmuştur. Türkçe Öğretmenimiz Aysun REİS'i ve öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş(LGS) kapsamındaki Merkezi  Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayınlanmıştır .

Uygulama Kılavuzu, www.meb.gov.tr internet adresinden açıklandı.

Mrt

Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal olmak üzere  Çanakkale'yi geçilmez kılan Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109.Yılı kutlu olsun!

Ock

“Okul Başarı Arttırma Kurulu” tarafından yapılan  deneme sınavında dereceye giren  6. ve 8. Sınıf öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Kas

Toros Ortaokulu Öğretmenleri, Okul Aile Birliğimiz tarafından Öğretmenler Günü için düzenlenen kahvaltıda buluştu. Okul Aile Birliğimize bu güzel kahvaltı için teşekkür ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda kutlandı. Bu özel günde emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz. Ebediyete göçmüş tüm şehit öğretmenlerimizi rahmet ve minnet ile anıyoruz.

Kas

"Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz!" Mustafa Kemal ATATÜRK Cumhuriyetimizin 100.Yılı okulumuzda hafta boyunca yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. #cumhuriyet100yaşında

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk; azmi, vizyonu ve mücadeleci vasıflarıyla tarihe yön vermiş; bir dönüm noktasında inanç, dirayet ve cesaretiyle aziz milletimizin umudu olmuştur.

Vefatının yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun.